Bleu De Chanel Eau De Parfum

1

Chanel‘in 2010 yılında piyasaya çıkardığı  Bleu De Chanel ‘in zenginleştirilmiş ve geliştirilmiş yeni yüzüdür. Ünlü parfümör Jacques Polge‘ in imzasıyla 2014 yılında tekrar yenilenenmiştir.

Bleu de Chanel Eau de Parfum, sofistike ve modern tarzı, sınır tanımayan, özgürlükçü imajı ile kendini tanımlar. Baştan çıkarıcı aromatik odunsu notaları ile Chanel ‘in en son çıkan erkek parfümüdür.

Bleu De Chanel adım adım ortaya çıkan geleneksel tüm parfümlerin aksine, ilk açılış anında güçlü kokusunu hissettirir ve sonrasında değişmez. Laden, küçük hindistan cevizi (muskat cevizi), yasemin, limon, greyfurt, pembe kırmızı biber, zencefil, sandal ağacı, vetiver, amber, paçuli, sedir, tütsü ve odunsu notalarının etkileyici harmanını tek bir çizgide hissedersiniz. Parfüm piramidi sisteminin yerle bir edildiği bu tip lineer parfümler, açılış, kalp ve baz notalarından geçirmek yerine, tek ve güçlü bir iz bırakmak için tüm notaları bir anda sunarlar. Böylelikle satın alma anında parfümün notalarının geçişini beklemek zorunda kalmadan kokunuza kavuşmuş olursunuz.

Bleu De Chanel Eau De Parfum
Bleu De Chanel Eau de Parfum, Fragrance Foundation öncülüğünde gerçekleştirilen Fifi Parfüm Ödülleri lın En İyi Erkek Parfümü Ödülü’ne layık görüldü.

2011 yılında Fifi Parfüm Ödülleri Yılın En İyi Erkek Parfümü ödülüne layık görülen Bleu De Chanel, Eau de Parfum ve Eau de Toilette olarak iki ayrı konsantrasyonu ile mevcuttur. 50 ml ve 100 ml boyları ile mevcuttur. Ayrıca parfümünüzün kalıcılığını artırmanıza yardımcı olacak duş jeli ve traş losyonu seçenekleri de bulunmaktadır.

Notalar: Laden, Küçük Hindistan Cevizi (Muskat), Yasemin, Limon, Greyfurt, Pembe kırmızı biber, Zencefil, Sandal Ağacı, Vetiver, Amber, Paçuli, Sedir, Tütsü, Odunsu Notalar

 

Paylaş:

1 Yorum

  1. Pingback: Parfüm Dünyasının "Oscar Ödülleri" : Fifi Ödülleri - Parfüm Seçimi

Sizin Yorumunuz?