Alien Thierry Mugler Eau De Parfum

0

Thierry Mugler, Angel başarısından sonra bir çok versiyonu üretilecek Alien ile karşımıza çıkıyor. Alien Thierry Mugler, Dominique Ropion ve Laurent Bruyere tasarımıyla 2005 yılında parfüm severlerle buluşmuştur.

Açılış notalarda hint yasemini, kalp notalarında odunsu notalar ve alt notalarında ise amber kokusunun kalıcı ve etkileyici notaları hakimdir. Üç ana nota üzerine odaklanan Alien Thierry Mugler, odunsu oryantal parfümler içinde klasikler arasına girmiştir.

Alien Thierry Mugler, kendisinden sonra bir çok parfüme ilham verdiği gibi farklı bir çok versiyonu ile de parfüm severlere kendini ıspat etmiştir: Alien Eau de Toilette Mugler Show Couture Stone, Alien Sunessence Summer EditionAlien Essence AbsolueAlien Aqua ChicAlien Metamorphosis CollectorAlien Eau ExtraordinaireAlien Essence Absolue Intense.

Alien ‘ın şisesi, ametist taşını andıran kıymetli bir mücevher, büyülü bir iksir görünümündedir. Bu kıymetli şişeyi refil boyu ile de satın alabilirsiniz. Alien,  60 ml ve 90 ml boyları ile satılmaktadır.

Üst Notalar    : Hint Yasemini

Kalp Notalar : Odunsu Notalar

Alt Notalar    : Beyaz Amber

Paylaş:

Sizin Yorumunuz?