Chanel Chance Eau Vive

4

Yaşam dolu enerjisiyle ışık saçan Chanel Chance Eau Vive, greyfurt, kan portakalı, süsen ve sedir ağacının canlı ve enerjik notalarını birebir yansıtır. Şüphesiz, yeni kokular Gabrielle Chanel’in kararlarını etkilemiştir. Koleksiyonun bu capcanlı floral parfüm seçimi Chanel Chance Eau Vive, enerjik ve yaşam dolu bir dünya vaat etmektedir.

Açılış notalarında kan portakalı, greyfurt ve turunç notalarının ferah kokularını solursunuz. Kalp notalarında yasemin ve misk kokularının muhteşem notaları ile canlılık hissi getiren Chanel Chance Eau Vive, alt notalarında sedir ağacı, süsen ve vetiver notalarının kendinden emin kokusunu tüm gücüyle hissettirir.

Chance Eau Vive, Chanel Chance koleksiyonun bir parçası ve devamı olarak 2015 yazında lanse edilmiştir. 2003 Yılında Chanel Chance ile başlayan koleksiyon, 2007 yılında ferah bir koku olan Chanel Chance Eau Fraiche, 2010 yılında ise romantik Chanel Chance Eau Tendre ile tamamlanmıştır. Yenilenen şişesiyle de yanınızda taşıyabileceğiniz 35 ml boyu da bulunan Chance eau Vive, Eau De Toilette konsantrasyonu ile 50 ml ve 100 ml boylarıyla mevcuttur.

Chanel Chance Eau Vive, 2016 Yılı Fifi Parfüm Ödülleri Kadınlar Kategorisi En İyi Reklam Ödülü Kategorisinde Büyük Ödüle Layık Görüldü

Chance Eau Vive ‘in tasarımcısı ünlü parfümör Jacques Polge’nin oğlu Olivier Polge. Foundation Fragnance öncülüğünde gerçekleştirilen ve “Parfümün Oscarı” olarak bilinen 2016 Yılı Fifi Parfüm Ödülleri Kadın Parfümü Kategorisinde ödüle layık görülmüştür.

Açılış Notaları: Kan Portakalı, Greyfurt, Trunçgiller

Kalp Notalar   : Yasemin, Beyaz Misk

Alt Nota          : Sedir Ağacı, Süsen, Vetiver

 

Paylaş:

4 yorum

  1. Pingback: 2016 PARFÜM OSKARLARI SAHİPLERİNİ BULDU - Parfüm Seçimi

  2. Pingback: Chanel Chance Eau Tendre - Parfüm Seçimi

  3. Pingback: Chanel Chance Eau Fraiche Eau De Toilette - Parfüm Seçimi

  4. Pingback: Chanel Chance Eau De Toilette Chanel - Parfüm Seçimi

Sizin Yorumunuz?